Helsingissä

Parhaat taidegalleriat Helsingissä

Helsinki on maailman suosittu rakkaudestaan ​​taiteeseen. Se on koti monipuoliselle taiteyhteisölle, joka usein esittelee taiteensa näyttelyissä ja tapahtumissa. Helsingissä on taidegallerioita, jotka esittelevät kansainvälisten taiteilijoiden töitä, sekä gallerioita, jotka pyrkivät edistämään paikallista kykyä. Se on täydellinen kohde oppia suomalaista nykytaidetta. Tässä on Helsingin 9 parasta taidegalleriaa, joihin sinun tulisi käydä.

Galerie Forsblom

Tämä galleria perustettiin ensimmäisen kerran vuonna 1977 ja se oli ensimmäinen nykytaiteen tila, joka avattiin Suomessa. Se järjestää noin 20 näyttelyä vuodessa kahdella näyttelytilalla. Forsblom isännöi yhdistelmää kansainvälisiä taiteilijoita ja tulevia suomalaisia ​​taiteilijoita.

Helsinki Contemporary

Tämä galleria keskittyy sekä vakiintuneiden että tulevien taiteilijoiden esittelyyn, joiden teokset puhuvat yhteiskunnasta. Se perustettiin vuonna 2012 Galleria Kalhama ja Piippo Contemporary -idean ideana.

Heino

Galleria Heino

Tämä taidegalleria on tunnettu Suomessa siitä, että se tarjoaa alustan nuorille suomalaisille kyvyille. Se perustettiin vuonna 2002 ja on siitä lähtien johtanut näyttelyitä ja yksityisnäyttelyitä useilla nykyajan aloilla, mukaan lukien maalaus, kuvanveisto, piirtäminen ja liikkuva kuva.

Galleria Ama

Vuonna 2000 perustettu galleria muutti Turusta Helsinkiin vuonna 2007 ollakseen osa maailmanlaajuista taidetta. Ama keskittyy pääasiassa suomalaisiin maalareihin, mutta esittelee myös tunnettujen valokuvaajien valokuvataiteita.

Korjaamo Galleria

Taidegalleria perustettiin osana Korjaamon kulttuuritehdasta vuonna 2004. Se on yksi Pohjoismaiden suurimmista taidegallereista. Galleria järjestää kuukausittain, joskus viikoittain näyttelyitä taiteilijoiden töille.

Suomen valokuvataiteen museo

Se on yksi maailman vanhimmista valokuvausmuseoista, joka perustettiin ensimmäisen kerran vuonna 1969. Siinä on massiivinen yli kahden miljoonan valokuvan arkisto, joka on peräisin 1800-luvulta. Näyttely on esimerkki Suomen menneisyydestä ja nykyisyydestä.

Annantalon

Annantalon

Annantalo on ainoa galleria koko Helsingissä, joka on omistettu vain lasten työpajoille, esityksille ja näyttelyille. Tämän gallerian tarkoituksena on innostaa nuoria aikuisia parantamaan taiteellista arvoaan jo varhaisesta iästä lähtien.

Kinkku

HAM, joka tunnetaan myös nimellä Helsingin taidemuseo, on näyttely paikallisille taiteilijoille, jotka voivat esitellä töitään. Myös Tennis Palace -galleriassa, joka on aivan Kampin ostoskeskuksen vieressä, on erillinen näyttely. Näyttely sisältää yli 3500 julkista veistoksia ja katutaiteilijoiden teoksia Helsingin ympäristössä.

Ateneumin taidemuseo

taidemuseo

Et voi suorittaa taidekierrosta Suomeen käymättä Valtion taidemuseon päärakennuksessa. Tämä galleria sisältää suomalaisten taiteilijoiden parhaat teokset koko historian ajan. Tästä paikasta löytyy jokaiselle jotakin klassisesta teoksesta yksinkertaisiin sarjakuvahahmoihin.